Wan Noor
يَا مُقَلِّبَ اْلقُـلُوْبِ، ثَبِّتْ قَلْبِيْ عَلَى دِيْنِكَ
By: Wan Noor Wan Ahmed

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 4-Aug-2009 17:40 Email | Share | Bookmark
Amiiin..

Lama betul tak update cerita2 terkini. Almaklum sajalah, macam2 benda berlaku recently. Ok la, aku mulakan dengan beberapa cerita

1) Motivation talk

Baby attended the motivation talk by Dr Fadzilah Kamsah at Broga.. Haha, we didnt even know where's the place. Luckily, just near Semenyih



* with Dr Fadzilah Kamsah




* tiba2 ternampak Isman (Kumpulan Nasyid HIjjaz), apa lagi.. bergambar la ngan dia gak..


Since all of us (Kak Ni, Kakak, Ayu and me) menyibukkan diri hadir ke majlis pendaftaran kursus motivasi ni, so kitorang join la sekali sessi ibubapa ni. Sessi ni lain daripada yg lain. Biasanya sessi ibubapa untuk kursus motivasi agak boring, tapi Dr Fadzilah Kamsah berjaya menarik minat kami agar tidak boring dengan memotivasikan kami jugak.. hehe..




* tu dia nota Kak Ni. hebat la..


2) Konsert UNIC di Kajang




* haha, kasi la kredit kat anak sedara aku ni (ayu) untuk bergambar ngan UNIC


3) Attended Tg Nurlina's Wedding



* Hanya Wat dan aku yg boleh hadir, tapi tak pa la kan.. hehe, hadiah tu best sangat. Tq Nolee


4) Anak2 sedaraku



* Abe, Jannah, Hadi, ALong, Munirah, Hidayah


5) One step ahead

Alhamdullillah, I am moving to another department after 1 year plus known as 'Coach' .. huhu


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net